Halide Edip Adıvar Anaokulu
SELAHATTİN EYYUBİ MAH. AYDIN ARSLAN BUL. DIYARBAKIR BAĞLAR HALIDE EDIP ADIVAR ANAOKULU BLOK NO 26 BAĞLAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Sosyal, kültürel ve tiyatro etkinliklerindeki başarılarıyla ilimizde ve Türkiye de öncü olabilen, bilgi ve teknolojide uzmanlaşmış, kişinin bilgi, beceri ve davranış alanlarında değişen ve gelişimini sağlayacak eğitim ortamını sunarak topluma yararlı, başarılı, mutlu bireyler kazandıran saygın bir okul olmak istiyoruz.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin ilkeleri ve amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; aile, toplum ve vatanlarına bağlı çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen, eleştirel düşünme becerilerini ve duygularını ifade edebilen çok çalışmaya hazır, ahlaklı, öz güven ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeleri için sıcak ve güvenli bir ortam sağlamaki, öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek için varız.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak Ödülü, Beslenme Dostu Projesi Ödülü, Okulum Temiz Ödülü, TS ISO 45001 Kalite Yönetim Belgesi, e-Twinning Avrupa Kalite Etiketi Ödülü, e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

SABAH GİRİŞ 07:30 ÇIKIŞ 12:300 ÖĞLEN GİRİŞ 12:30 ÇIKIŞ 17:30

Okulun Servisi Bulunmamaktadır

İl Merkezine 3 km uzaklıkta Bağlar İlçe Merkezindedir.

Selahattin Eyyubi Mah. Aydın Arslan Bul. No:26